"Virtueel even kunnen reizen naar een 3D-wereld die ons helemaal omsluit, dat is toch te gek!"

Introductie

 

Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op deze website oftewel digitale leeromgeving over Virtual Reality in zorg en welzijn onderwijs. Via deze digitale leeromgeving kom je alles te weten over Virtual Reality in zorg en welzijn onderwijs. Jij gaat namelijk straks aan de slag met de Virtual Reality bril bij jou op school. Maar voordat je daarmee aan de slag gaat is het belangrijk om deze digitale leeromgeving goed te doorlopen voor het behalen van een 'voldoende' om aan de slag te kunnen met de Virtual Reality bril. Allereerst bekijk je daarvoor de introductievideo en doorloopt daarvoor zeven fasen:

  1. Start

  2. Hoe moet je starten?

  3. Wat kan je verwachten?

  4. Wat moet je doen als je één opdracht hebt afgerond?

  5. Wat moet je doen als je alle opdrachten hebt afgerond?

  6. Einde

Let op!

Bespreek met je docent welke opdrachten je wel of niet gaat maken. 

 

Met het doorlopen van de digitale leeromgeving ben je goed voorbereid op het werken met de Virtual Reality bril. 

Doel

Afbeelding video.jpg

Virtual Reality 

Je hebt vast wel eens gehoord van Virtual Reality. Maar wat is het nou precies? Via deze video kom je te weten wat Virtual Reality allemaal te bieden heeft. Misschien heb je zelf al ervaring met Virtual Reality of wil je het gaan inzetten bij jou op de werkvloer? Met Virtual Reality is er heel veel mogelijk. 

Door op de afbeelding te klikken wordt je doorverwezen naar de video. 

Als je weer terug wil naar de digitale leeromgeving klik dan op het 'kruisje (x)' rechtsboven of op het 'pijltje (<-)' linksboven om de video af te sluiten. 

Foto 3.jpg